Ga op GR-pad en maak kans op een mooie prijs

We moeten allemaal afstand houden, maar gelukkig zijn er nog heel wat plekken in ons land waar je op je eentje of met je huisgenoten van de open ruimte en de frisse buitenlucht kan genieten. Arnout Hauben deed het voor in Dwars door België, het tv-programma en het boek waarin hij samen met zijn kompanen Ruben en Philippe van Brugge naar Aarlen trok langs de GR 129. Je zal geen langer bewegwijzerd wandelpad vinden in België, maar er zijn nog tientallen andere routes verspreid over heel het land.


De wandelactie tijdens de herfstvakantie was een groot succes! Jullie wandelden meer dan 
21 000 kilometer bij elkaar, dat is de halve wereld rond! Hartelijk dank aan alle deelnemers. 

De 10 winnaars van onze wedstrijd zijn op de hoogte gebracht van hun geluk. En of je daar nu bij bent of niet, de belangrijkste boodschap is: blijven wandelen!

Copyright © 2020 - Pelckmans uitgevers

Arnout Hauben trekt dwars door België, van Brugge naar Aarlen. Hij volgt daarbij de route van GR 129, het langste bewegwijzerde wandelpad van ons land. Van de Polders tot de Belgische Provence, langs bossen, velden en rivieren. Onderweg houdt Arnout halt bij bijzondere plekken met een eigen verhaal. Hij vertelt je meer over onze roemruchte vaderlandse geschiedenis, maar ook over de petites histoires, die minstens even boeiend zijn. Met deze praktische wandelgids kun je de voettocht van meer dan 500 kilometer zelf maken. In 23 wandelingen ga je op ontdekking door België en zie je ons land zoals je dat nooit eerder zag. De handige wandelkaarten brengen je naar tal van bezienswaardigheden en verborgen parels. En route!


KORTE INHOUD

LOCATIE

WEDSTRIJD

Omdat het belangrijk is dat we ons niet met z’n allen opsluiten, willen we je graag een extra motivatie geven om de wandelschoenen uit de kast te nemen. Trek er tussen 1 en 11 november op uit, geniet van de natuur en de vrijheid, en laat ons weten hoeveel kilometer je hebt gewandeld. Hoe ver geraken we? Wij verloten onder de deelnemers 10 mooie prijspakketten.


Wat kan je winnen? 

Elk prijspakket bevat:

   - Drie boeken van Arnout Hauben: Dwars door België, De
     bevrijding van België en Onder Vlaamse velden.

   - Een gratis lidmaatschap van de Grote Routepaden
      t.w.v. € 35,00. *


Laat je gegevens achter, vul de wedstrijdvragen in en maak kans op deze mooie prijs!


Ontdek het boek

WANDEL MEE TUSSEN 1 EN 11 NOVEMBER

ARNOUT HAUBEN

ACHTERNA

Deelnemen aan de wedstrijd kan t.e.m. 11/11/2020, 23u59.

________________________

De actie is afgelopen. Deelnemen is niet meer mogelijk.

Brugge (exacte locatie moet nog ingegeven worden)

* LIDMAATSCHAP GROTE ROUTEPADEN

Als lid ontvang je een jaar lang het tijdschrift Op Weg, boordevol inspiratie voor ieder die graag wandelt/fietst. Wie op zoek is naar informatie over een bepaalde streek of GR-pad, kan in de online databank tal van artikels downloaden. Bij aankoop van wandel- en fietsgidsen in de GR-webshop genieten leden van 10 % korting. Ook wandelarrangementen zitten in het aanbod. Wie overnacht in een Vlaamse Jeugdherberg kan als lid een kortingsbon van 5 euro aanvragen. Tenslotte ondersteunt het lidmaatschap de vrijwilligerswerking van Grote Routepaden. Meer dan 250 vrijwilligers ontwerpen en onderhouden de GR-routes, ze werken mee aan gidsen, aan het tijdschrift en de website. Ze organiseren tochten of zetelen in het bestuur. Het lidmaatschap helpt bij het verderzetten van al dit werk, in het belang van alle wandelaars en fietsers!

Meer informatie over het GR-lidmaatschap