Iedereen koopt graag zijn of haar boek aan op de avond van de boekvoorstelling, zodat het meteen gesigneerd kan worden door de auteurs. Omdat we nu helaas geen fysiek event kunnen organiseren, geven we wel 10 gesigneerde exemplaren weg!

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv

Buiten is het vijftig graden. De zeespiegel stijgt elke dag en er is om de haverklap een lockdown door een of ander nieuw virus – of erger: een vieze schimmel. Maar het zal Lily allemaal worst wezen. Ze is veertien, baadt in luxe en is altijd druk druk druk als een van de bekendste influencers van haar tijd.

Wanneer ze op vakantie halsoverkop verliefd wordt op de goddelijke mopperpot Samuel, stort ze zich in een knettergek avontuur om zijn hart (en zijn lippen) te veroveren. Waar ze niet op gerekend had, was de harde waarheid over het leven dat ze leidt. Een ontdekkingstocht die niet alleen haar bestaan, maar dat van elke jongere op de planeet op z’n kop zal zetten.

Een meisje dat alles heeft, geeft haar prinsessenleventje op voor de liefde. Ze krijgt er een verpletterende verantwoordelijkheid voor in de plaats.

LILY?

HET NIEUWE BOEK 
VAN 
TOM DE COCK

IS ER!

Tom De Cock is constant verbaasd, en geïnteresseerd in letterlijk alles. De voorbije tien jaar werkte hij achter de schermen aan de meest uiteenlopende programma’s en in 2009 stond hij mee aan de wieg van jongerenzender MNM. In 2020 nam hij afscheid van de zender en sindsdien richt hij zijn pijlen op boeken, televisie en podcasts. 

'LILY' is zijn veelbelovend debuut voor +11-jarigen.

TOM DE COCK IN JE KLAS

DAT KAN KORTER

Een dystopische roman voor lezers vanaf een jaar of 11 en liefhebbers van 'The hunger games' en 'Divergent'. 'LILY' verschijnt in paperback en als e-book.

OVER TOM DE COCK

Schrijf je in en ontvang al het nieuws én alle extra’s (exclusieve content, wedstrijdexemplaren, …) rond 'LILY' als eerste!

NU AL BENIEUWD?

OHJA! BEN JE LEERKRACHT?


Beluister exclusief al enkele hoofdstukken

Tom heeft ui-te-raard aan jullie gedacht. 
Laat dus zeker je gegevens achter hierboven!

©frederikbeyens

IK WIL ALLES WETEN

Schrijf een vervolg van 1 A4 op een fragment uit LILY. Dat deden vele tientallen 11- t.e.m. 16-jarigen EN HOE. Ontvoeringen, aliens, klimaatstrijders, futuristische iPhones: jullie fantasie kende geen grenzen. Dat was exact de bedoeling. Merci, merci, merci aan iedereen die met zoveel passie in zijn of haar pen kroop. Een bijzondere dankjewel aan de leerkrachten die de opdracht deelden op school. Voor altijd in mijn hart, allemaal. Maar er kon maar één winnaar zijn. Of drie. Of vijf. Wie? Dat zie je in deze video!